Termeni si conditii

1. Dispozitii initiale

i. Acesti Termeni si conditii de afaceri definesc relatia dintre compania noastra, ………………………………, in calitate de vanzator si operator al e-shopului cu adresa web www.feliperfumes.ro, si dumneavoastra, clientul nostru, care incheie un contract de cumparare cu noi.
ii. Aplicam o abordare uniforma pentru toti clientii nostri si le oferim aceleasi beneficii, indiferent daca sunt sau nu consumatori. Prin urmare, regulile stabilite in cadrul acestor Termeni si conditii de afaceri sunt valabile pentru toti clientii nostri.
iii. Acesti Termeni si conditii acopera, in primul rand, cumpararea produselor din e-shopul nostru. Sunt aplicabili, in egala masura, pentru cumpararea unor produse folosind linia telefonica pentru clienti sau vizitand unul dintre magazinele noastre fizice.

2. incheierea acordului de cumparare
i. Puteti incheia un acord de cumparare cu noi fie de la distanta, prin intermediul e-shopului sau al liniei telefonice pentru clienti, fie personal, vizitand unul dintre magazinele noastre.
ii. in cazul unui acord de cumparare incheiat de la distanta, comanda – plasata transmitand comanda prin pagina web sau prin intermediul liniei telefonice pentru clienti – constituie un proiect de acord. Comanda va fi valabila pe o perioada de 21 de zile, iar noi vom confirma primirea sa prin e-mail. Ca urmare, acordul de cumparare va fi incheiat in momentul acceptarii proiectului de acord de catre noi, sub forma livrarii produselor comandate. Va vom informa prin e-mail despre expedierea produselor.
iii. Livram bunuri numai in cantitati obisnuite pentru consumul casnic. in anumite cazuri (in special in cazul promotiilor sau al lichidarilor de stoc), ne rezervam dreptul de a fixa cantitatea maxima pe care o putem furniza.

3. Retragerea fara motiv
i. Aveti dreptul, prin lege, sa va retrageti dintr-un acord incheiat pe internet sau prin telefon, fara a explica motivul, in termen de 14 zile de la livrarea produselor. in compania noastra, orice cumparator are dreptul de a se retrage din acordul de cumparare fara niciun motiv, in termen de 90 de zile de la livrarea produselor. Regula este valabila si in cazul cumparaturilor efectuate in magazinele noastre fizice.
ii. Pentru a va putea exercita acest drept, trebuie sa ne comunicati decizia dumneavoastra de a va retrage din acordul de cumparare, in termenul mai sus mentionat. in acest sens, ne puteti contacta.
iii. in cazul retragerii dumneavoastra din acord, va vom rambursa costul de cumparare a produselor. Daca va retrageti in termen de 14 zile de la livrarea produselor, aveti dreptul si la rambursarea costurilor de livrare, in valoarea corespunzatoare modalitatii de livrare cu cele mai scazute costuri. Daca retragerea din acord are loc mai tarziu, rambursam numai pretul de cumparare a produselor. Sumele mai sus mentionate vor fi rambursate imediat, nu mai tarziu de 14 zile de la data retragerii. Este insa posibil, conform legii, sa asteptam sa returnati produsele, inainte de a efectua plata. in scopul rambursarii sumei, vom folosi aceeasi modalitate de plata pe care ati utilizat-o pentru a achita costul cumparaturilor, daca nu convenim altfel.
iv. Este necesar sa expediati produsele imediat, nu mai tarziu de 14 zile de la data retragerii, pe adresa …………………….. in primul caz, veti suporta costurile asociate returnarii produselor.
v. Retineti ca veti fi considerat responsabil pentru orice reducere a valorii produselor, ca o consecinta a manipularii acestora in alt mod decat cel necesar pentru a va familiariza cu natura, proprietatile si functionalitatea produsului (de ex., daca folositi un parfum, desi l-ati incercat deja). Va rugam sa retineti, de asemenea, ca nu aveti dreptul sa va retrageti din acord in cazul produselor realizate conform cerintelor dumneavoastra sau al produselor personalizate (de ex., ambalaje cu gravuri personalizate), precum si in cazul produselor scoase din ambalaj si care nu pot fi returnate in ambalaj din motive de igiena (de ex., daca ati deschis ambalajul cu preparate cosmetice si alte bunuri care intra in contact direct cu pielea).
vi. Retragerea din contract nu este posibila pentru serviciul de impachetare cadou – aceasta optiune este valabila pentru produs, insa nu si pentru serviciul de impachetare.

4. Reclamatii
i. in cazul in care produsele prezinta un defect la livrare, putem conveni cu privire la compensatie sub forma unui voucher. Aveti, de asemenea, dreptul de a cere eliminarea defectului, sub forma inlocuirii sau a repararii produsului. in situatia in care eliminarea defectului este imposibila sau nerealizabila pentru noi, aveti dreptul de a revendica reducerea pretului de achizitie si, daca defectul este substantial, va puteti, de asemenea, retrage din acordul de cumparare. Aveti aceste drepturi si daca un astfel de defect se manifesta mai tarziu.
ii. Ne asumam responsabilitatea pentru defectele produselor, daca acestea se manifesta in termen de doi ani de la livrarea acestora sau inainte de data de expirare mentionata pe ambalaj.
iii. Produsele vor fi considerate defecte in special atunci cand nu au proprietatile obisnuite sau prezentate, nu servesc scopului, nu respecta cerintele legale sau nu au fost livrate in cantitatea convenita. Retineti ca sensibilitatea crescuta sau reactia alergica la produsele livrate nu pot fi considerate defecte ale produsului. De asemenea, deficientele privind cadourile si alte gratuitati, pe care le furnizam dincolo de limitele comenzii dumneavoastra, nu pot fi considerate defecte. Imaginile produselor din magazinul nostru sunt doar ilustrative si nu constituie o prezentare obligatorie a proprietatilor bunurilor (de ex., ambalajul poate fi diferit, datorita unei modificari implementate de producator).
iv. Vom raspunde cu placere tuturor intrebarilor referitoare la reclamatii, la contact@feliperfumes.ro sau la 0700 000 000.
v. Va vom informa despre progresul reclamatiei, in special despre primirea, acceptarea sau respingerea acesteia, prin e-mail. De asemenea, este posibil sa va contactam prin telefon.
vi. Vom lua fara intarziere o decizie cu privire la reclamatie. Durata rezolvarii reclamatiei, inclusiv indepartarea defectelor, de obicei dureaza pana la 30 de zile. in caz contrar, aveti dreptul sa va retrageti din acordul de cumparare. Este necesar ca dvs. sa ne furnizati asistenta necesara pentru respectarea termenului de mai sus.
vii. in cazul unei reclamatii justificate, vom suporta costurile aferente returnarii produselor.

5. Metoda de plata si de livrare
i. Puteti selecta metoda de plata si de livrare din optiunile pe care le oferim. inainte de expedierea comenzii, va vom notifica cu privire la metoda de plata selectata si la costurile aferente.
ii. AMetodele de plata si de livrare oferite in prezent, precum si preturile aferente acestora, pot fi gasite aici.
iii. Ne rezervam dreptul de a asigura livrarea gratuita a produselor, in anumite cazuri.

6. Diverse
i. Oferim clientilor nostri diverse reduceri, cadouri si alte vouchere. Utilizarea lor este dirijata de anumite reguli, care vor fi comunicate individual clientului, in fiecare situatie. Cu exceptia cazului in care se prevede altfel, fiecare voucher de reducere sau de cadou poate fi folosit o singura data si numai un singur voucher de acelasi tip poate fi folosit in cadrul aceleiasi comenzi. Daca nu se prevede altfel, reducerile nu pot fi combinate. in cazul in care valoarea voucherului cadou depaseste valoarea cumparaturii, diferenta nu va fi transferata intr-un nou voucher, iar suma neutilizata nu va fi rambursata.
ii. in legatura cu cumparatura efectuata, este posibil sa primiti un chestionar de evaluare, de la o terta parte. Puteti sa le impartasiti si altora experienta referitoare la cumparatura si la produse. Vom fi foarte fericiti daca veti accepta sa completati chestionarul.

7. Informatii generale
i. in conformitate cu Legea privind inregistrarea vanzarilor, vanzatorul este obligat sa elibereze clientului o chitanta fiscala. Vanzatorul este, de asemenea, obligat sa inregistreze vanzarea on-line la autoritatea fiscala, in caz de defectiune tehnica in termen de cel mult de 48 de ore.
ii. in vederea solutionarii independente, impartiale, transparente, eficiente, rapide si echitabile, pe cale extrajudiciara, a eventualelor litigii care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii on-line incheiate cu dumneavoastra, in calitate de consumator, prin intermediul site-ul www.feliperfumes.ro, va informam cu privire la existenta si la posibilitatea de a recurge la platforma europeana SOL (denumita in continuare „platforma SOL”). Platforma SOL este un site internet interactiv, gratuit si disponibil on-line, in toate limbile oficiale ale institutiilor Uniunii Europene, creat pentru consumatorii si comerciantii care doresc o solutionare pe cale extrajudiciara a litigiilor mentionate in paragraful anterior. Aveti posibilitatea de a accesa platforma SOL la urmatoarea adresa de internet: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO.

iii. Acordul va fi incheiat in limba romana si se va afla sub incidenta legilor Romaniei.
iv. Toate preturile produselor si serviciilor sunt indicate inclusiv TVA-ul valabil in momentul plasarii comenzii. in cazul modificarii ratei TVA inainte de incheierea acordului de cumparare sau inainte de expedierea produselor, fie clientul isi asuma obligatia, in functie de metoda de plata selectata, sa achite orice rest de plata neachitat, fie vanzatorul va trimite prompt clientului un e-mail prin care ii solicita acestuia sa indice modul in care vanzatorul poate rambursa suma platita in plus de catre client.
v. Prin plasarea acestei comenzi, va exprimati acordul cu privire la primirea bonului fiscal in format electronic. Bonul fiscal in format electronic va fi inclus in e-mailul de expediere a comenzii. Daca doriti sa primiti bonul fiscal imprimat pe hartie, va rugam sa il solicitati prin e-mail, iar noi va vom trimite bonul fiscal impreuna cu comanda.
vi. Toate preturile produselor, inclusiv cele reduse, sunt valabile pana la o notificare ulterioara sau pana la lichidarea stocurilor.

Inchide

Intra in cont

Inchide

Cos (0)

Cart is empty Cosul tau este gol.

Framil SRL

Transport National si International