Portrait of support customer busineswoman talking into headset microphone with call center customer while working in startup company office. Caucasian female consultant providing telemarketing service

FRAMIL SRL

Din 2009 pentru dvs.

Incepand cu 2009 Framil SRL va pune la dispozitie o gama larga si variata de servicii in domeniul transportului de marfuri.

Printre aceste servicii putem enumera :
– Transport Rutier National si International
– Consultanta
– Logistica
– Formalitati Vamale

Am adunat pentru dumneavoastra cateva informatii utile ce va pot ajuta la gasirea de solutii rapide, precise si eficiente legate de serviciile de transport, logistica si expediere.

Conceptul de baza al companiei este transferul rapid, cu costuri reduse si în conditii de siguranta a marfurilor dvs. catre destinatiile dorite, avand la baza trei principii: promptitudine, siguranta, cost redus.

Compania noastra garanteaza o gama de servicii competitive, cu posibilitatea personalizari unui pachet complex de servicii specifice nevoilor fiecaruia dintre partenerii nostri (producator, comerciant sau operator de transport).

Pentru a beneficia de aceste servicii si de avantajele de a fi client sau colaborator asteptam sa ne transmiteti punctual solicitarile dumneavoastra la adresa de email: contact@framil.ro

Inchide

Intra in cont

Inchide

Cos (0)

Cart is empty Cosul tau este gol.

Framil SRL

Transport National si International