Modalitati de Plata, Retur si Livrare

Modalitati de Plata

Plata Online cu Cardul
Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru garantarea sigurantei tranzactiilor, folosim platforma Netopia (MobilPay).

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul Netopia (MobilPay). Framil nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau.

Plata Transfer Bancar
Acest tip de plata se face doar in baza facturii proforme trimise de FeliPerfumes.Ro pe adresa de e-mail asociata contului de pe care se plaseaza comanda.

Va rugam mentionati numarul proformei.

Plata Ramburs
Plata se face in lei, integral, la livrare.

Livrarea Comenzilor

Livrarea produselor in Romania se face prin serviciul de curierat rapid: Urgent Cargus, Sameday sau Fan Curier

Daca valoarea comenzii este mai mica de 500 lei, costul de livrare este 21 lei/colet.

Livrarea este GRATUITA daca valoarea comenzii depaseste 500 lei, daca livrarea se face in afara ariei de distribuire  se va achita doar taxa suplimentara de 1 leu pentru fiecare km suplimentar, valoarea va fluctua in functie de km.

Termenul de livrare este de 24-48 ore, daca nu se specifica altfel, socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In cazul in care produsele comandate va vor fi livrate in mai multe transe, dvs. veti achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul produselor care nu se afla pe stoc sau in cazul comenzilor mari termenul de livrare poate creste pana la 2 saptamani.

Returnarea Produselor

Conditii pentru returul produselor.

Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.
Din motive de protectie a sanatatii clientilor, aceste produse nu pot fi returnate decat daca NU au fost utilizate, desigilate sau testate.

Inchide

Intra in cont

Inchide

Cos (0)

Cart is empty Cosul tau este gol.

Framil SRL

Transport National si International